Професионално
Светлинни решения в проектния бизнес

СВЕТЛИННИ РЕШЕНИЯ

НАШИЯТ БИЗНЕС С КЛЮЧОВИ КЛИЕНТИ

Намерете правилните решения за вашите проекти

Търсите доставчик на пълен набор от услуги за вашия проект за осветление? Като ваш професионален партньор в областта на осветлението, ние можем да ви предложим широка гама от продукти за специфични приложения. Ние можем да ви помогнем да намалите разходите за вашите осветителни системи и в същото време да подобрите качеството на светлината. Основата е нашата световна мрежа, в която обединяваме ноу-хау и опит в безброй индустрии и за широк кръг от големи клиенти. Нашите експерти ще ви подкрепят във вашите проекти за осветление със съвети, съобразени с вашите нужди, персонализирана селекция от продукти и отлично обслужване. От един източник.

С ЕДИН ПОГЛЕД ИЗБЕРЕТЕ ЛЮБИМОТО СИ ПРИЛОЖЕНИЕ

ПОЛЗИТЕ ЗА ВАС

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ОТ ЕДИН ИЗТОЧНИК

Вашите ползи

Проектите трябва да доведат до видими резултати. Разчитайте на партньор, предоставящ цялостно продуктово портфолио, глобална мрежа от професионални партньори и доказани познания за проекти от десетилетия.

  • Намаляване на разходите
  • Енергийна ефективност
  • Отлично качество на светлината
  • Поддръжка на проекти
  • Планиране на обем с висока точност

НАШИЯТ ПЪЛЕН ПАКЕТ УСЛУГИ

ЗА ВАШИТЕ ПРОЕКТИ

Консултации за осветление
Консултации за осветление
 

Ние предоставяме изчисления на осветлението с професионален софтуер за проектиране на осветление Dialux Evo и Relux. Изчисленията отговарят на действащите норми и стандарти (EN 12464, DIN 67600). Имаме богат опит в планирането на различни приложения за осветление. Предлагаме детайлно представяне на вашия проект за осветление, включително визуализации на светлинните ефекти.

Съвети и избор на продукти
Консултация и избор на продукти
 

Според специалните нужди на вашия проект, ние ви консултираме за подходящи осветителни тела, лампи, LED модули и електрически компоненти и решения за системи за управление на светлината.

 

 

Техническа поддръжка
Услуги за поддръжка
 

Нашитетехническа поддръжкаще ви съдейства на всеки етап от вашия проект по телефона. Ние идваме на вашето място за монтаж и ви предлагамеподдръжка на мястос ръководителя на проекта. Извършваме ориентирани към употребататестови настройкис нашите продукти в нашата лаборатория за приложения. Ние ви предоставяме всички информационни листове и изчерпателна документация. Получавате подробен преглед на продуктите, необходими за вашия проект иточно планиране на обема.

Енергиен анализ вкл. Предпроектни проучвания
 

Предлагаме измерване на енергийна ефективност и спестяване на разходи за съвременни концепции за осветление и оценка на приложимостта на заявените функционалности.

ЗАБЪЛБОЧЕНИ ПОЗНАНИЯ ЗА ОСВЕТЛЕНИЕТО

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА НАШАТА ЕКСПЕРТИЗА В ИНДУСТРИЯТА

LEDVANCE има задълбочен опит в индустрията, десетилетия опит в приложенията и дългогодишни отношения с клиенти. Ние сме наясно с тенденциите в осветлението и техните изисквания и предоставяме проектово базирани консултации . Ние използваме нашата мрежа от услуги за бизнес, базиран на проекти. Нашето продуктово портфолио е насочено към почти всички изисквания за приложение

Контакт Да реализираме съвместни проекти

HEAD OF PROJECT SALES & VERTICALS GERMANY

Michael Braun-Walker

Michael Braun-Walker is responsible for managing the Project Sales & Vertical business for Germany and is your key account for every lighting project topic.

Share page on social media