Потребителски
Country
Smart+

SMART+

НАЙ-ПОСЛЕ ИНТЕЛИГЕНТНО ОСВЕТЛЕНИЕ ЗА ВАС

SMART+

Препъвате се в непрогледната тъмнина? Търсите ключовете за осветление с протегнати ръце? Трябва да напуснете топлината на леглото си, за да изключите осветлението?

С технологията за интелигентно осветление от LEDVANCE превръщате дома си в интелигентно свързан високотехнологичен свят, в който се чувствате уютно и комфортно.

SMART+ ви позволява да управлявате, димирате и персонализирате осветлението си за нула време с помощта на смартфон или глас.

Нашите многобройни продукти за вътрешно и външно осветление са не само изключително стилни, но и изключително ефективни. Те ви спестяват пари, позволяват ви да си създадете всякакво настроение и ви карат да се чувствате по-сигурни.
 

ТОЛКОВА УМНО

SMART+ ОТ LEDVANCE

SMART+

Вие решавате как да направите осветлението си интелигентно - LEDVANCE предлага подходящото решение от многобройни възможности. Сега можете да изберете интелигентния начин и да използвате приложение или да използвате гласов асистент за управление на осветлението. Можете да избирате между различни технологии: WiFi, Bluetooth, които се настройват бързо и не изискват допълнителен хардуер, или Zigbee, с gateway и голям избор от продукти.

НАПЪЛНО СЪВМЕСТИМ, НАПЪЛНО УДОБЕН, НАПЪЛНО ЕФЕКТИВЕН

ОТКРИЙТЕ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ

Внезапно ще откриете много атмосферни акценти между светлината и тъмнината и наистина ще почувствате очарованието на светлината. Във всяко от нашите SMART+ решения има повече от 100 години опит.

SMART+

ИНТЕЛИГЕНТНАТА СВЕТЛИНА Е НОВИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ

СЕГА, КОГАТО СВЕТЪТ НИ СТАВА ВСЕ ПО-ИНТЕЛИГЕНТЕН, ВАШИТЕ СВЕТЛИНИ СЪЩО ПРАВЯТ СКОК В БЪДЕЩЕТО

SMART+ превръща светлината в истинско забавление
Парти настроение? Под светлината на прожектора! Време е за гушкане? Интелигентно димиране! Вглъбили сте се в книга? Включете осветлението! Без значение каква атмосфера искате да създадете или да подчертаете, има безкрайни възможности и 16 милиона очарователни цвята между топла и студена бяла светлина.

SMART+ превръща светлината в удоволствие
Отдавна мечтаете за такива удобства. Без да ставате от дивана, можете да управлявате осветлението в цялата къща само с едно докосване или гласова команда.

SMART+ превръща светлината във ваш телохранител
Включете осветлението вкъщи с мобилния си телефон по време на почивка, за да изглежда, че сте там. Активирайте външното осветление, когато се приближавате към дома си. По-добре да се предпазите, отколкото да съжалявате.

SMART+ превръща светлината в преживяване
С нашите интелигентни осветителни решения можете да създадете фантастични акценти не само на закрито, но и в градината и около къщата. Това, което преди е било погълнато от тъмнината, сега е окъпано в светлина. Перфектно акцентирани в зависимост от ситуацията.

Smart+ WIFI Mногоцветен Куб

ПРАВИЛНОТО УПРАВЛЕНИЕ ЗА ВСЕКИ SMART МОДЕЛ

ТРИ НАЧИНА, БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Светлините ви се подчиняват.
Можете лесно и удобно да управлявате SMART+ чрез глас с помощта на Google Assistant, Amazon Echo или Apple Siri. Така не само ще запазите ръцете си свободни, но и ще се докоснете до магията.

Плъзнете светлината
С приложението LEDVANCE SMART+ можете лесно да управлявате Вашият оркестър от източници на светлина с едно докосване на пръста. От дивана. От вътре. От вън. От всяко място.

Приятно превключване
Дистанционните управления SMART+ WiFi Remote Controller, SMART+ Switch и SMART+ Switch mini ви позволяват да управлявате осветлението без интернет, приложение или портал. По този начин всички опции са на една ръка разстояние. От първа ръка.

SMART+ парти в кухнята

ТРИ СТАНДАРТА

УМЕЛО КОМБИНИРАНИ

Нашите продукти за интелигентно осветление се предлагат с технология WiFi, Bluetooth или ZigBee.

Продуктите SMART+ с WiFi и Bluetooth могат да се комбинират по всякакъв начин в дома ви.

Нашите системи са съвместими с най-разпространените системи за интелигентен дом - Google Home, Amazon Echo и Apple Home Kit. Те ще направят точно това, което им кажете, както и вашето осветление.

Голямата свобода се съчетава с голямата опростеност - не може да се постигне нещо много по-добро.

КАКЪВ ТИП SMART+ СТЕ ВИЕ?

СЪВМЕСТИМИ СИСТЕМИ ЗА ИНТЕЛИГЕНТЕН ДОМ

SMART+ Bluetooth

Bluetooth гама

Smart+ WIFI Garden Spot Wall & Spike

WiFi гама

SMART+ ZigBee Convertible/Edge Lit Under Cabinet Light

ZigBee гама

Share page on Social Media